Izleti

Party krstarenje s jedrilicom

Izlet za sve one kojim uživaju u jedrenju na moru, kupanju i sunčanju na divljim i osamljenim plažama, uz svježu dalmatinsku spizu, vino, rakiju... 18 sati non-stop zabave.Zabava na jedrilici je ekskluzivan događaj za grupe do 12 osoba.Od travnja do listopada možete uživati u party-u na jedrilici. Krećemo sa ispijanjem koktela na krmi dok se brod priprema za isplovljavanje.

Departure:
Preko
Duration:
18h
Otkrijte Modrić špilju

Specifična je po tome što se ne nalazi preduboko ispod površine zemlje pa u njoj prevladava ugodna temperatura. Posjet je dozvoljen isključivo u malim grupama kako se ne bi poremetili prirodni ciklusi koji se tamo odvijaju.Sama špilja ima nekoliko uskih prolaza koji se svladavaju uz stroge upute vodiča. Ostatak čine dvorane s prekrasnim prirodnim ukrasima koje je napravila voda dubeći i nanovo gradeći vapnenačke stijene. Pravi je ovo komadić raja podvelebitskog podzemlja.Špilja Modrić nalazi se u Rovanjskoj (30 kilometara zapadno od Zadra; na Jadranskoj magistrali) na samo 36 metara nadmorske visine, deset minuta pješice od parkinga.Unutra ćete provesti dva nezaboravna sata u životu. Nakon što Vas opremimo speleološkom opremom (kacigama sa karabitnom ili električnom rasvjetom i zaštitnim kombinezonom) ulazimo u fantastičan svijet prirodnih kreacija. Okružit će Vas svijet stalaktita, stalagnita, stupova, meduza, sipa, crvenih kraljica i svega onoga što Vaša mašta može priuštiti. Dostupnost: Rezervacija izleta obavezna. Pristup: Potrebna je određena tjelesna kondicija- gipkost. Nije prikladno za klaustofobične osobe.

Departure:
Zadar
Duration:
3h
Jednodnevni ribolovni izlet

 Bez obzira na godišnje doba, uvijek postoji mogućnost zanimljivog ribolova negdje u blizini. Na cjelodnevnom izletu plovi se u dublje more u potrazi za ribom poput zubataca. Na takvim dubinama uobičajeno je vidjeti dupine kako se plivaju uz brod.Plovimo od otoka do otoka, kako bi maksimalno produžili vrijeme na moru i tako povećali priliku za ulov. Svu ribu koju ste uhvatili, očišćenu i spakiranu možete ponijeti kući, a vaš Skiper će vas savjetovati kako i na koji način je najbolje da pripremite svoj ulov.Otplovite u prekrasnu avanturu na moru, bilo noću ili danu. Upoznajte dubinski ribolov, obalni ribolov, ili noćni ribolov. Kompletna oprema za ribolov kao i mamci nalaze se na brodu .. tako da se ne morate brinuti o ničemu. Minimalan broj putnika: 2 osobe 

Departure:
Preko
Duration:
10h
Savršen dan na moru

Istraži ovaj predivni arhipelag jednodnevnim izletom na brodu. Nudimo vam krstarenje  oko otoka kao najbolji način da prođete najljepše skrivene uvale i osamljene plaže. Prekrasni pejzaži sa borovom šumom, male plaže i blaga mediteranska klima pružaju brojne načine za provesti savršen dan na moru.Za vrijeme plovidbe gosti će se moći okupati u kristalno čistom moru. Kupanje i doručak koji se servira na krmi broda  biti  će vam pravo osvježenje. Za ručak se poslužuje svježa riba i svježe povrće pripremljeno na otvorenom roštilju. Poslije ručka gosti se mogu sunčati na ramcui broda ili roniti oko broda  koji se lagano ljulja  na valovima maestrala.

Departure:
Preko
Duration:
1h
lov na najveću ribu Jadranskog Mora

Ako ste avanturističkog duha, ljubitelj aktivnog odmora i strastveni ribar, pozivamo vas da se okušate na lov na najveću ribu u Jadranskom moru.Ribolovni dan pun adrenalina je zagarantiran u visokoj sezoni lova na Tunu. Nudimo vam da začinite svoj idilični odmora sa ovom vrstom ribolovnog adrenalina.Razdoblje za najbolji tunolov je od 15. svibnja do 15. lipnja, u tom periodu je dozvoljeno ulovljenu tunu ponijeti sa sobom, a van tog perioda treba Tunu vratiti nazad u more.Kad tuna ugrize mamac počinje prava borba sa vremenom.Ovo je vrhunski doživljaj koji će te pamtiti cijeli život.Maksimalan broj putnika: 6 osoba

Departure:
Preko
Duration:
10h
Penjačka škola

Za sve vas koji bi željeli naučiti penjanje ili kondicijski trening, organizirali smo penjanje u Hrvatskoj na otoku Ugljanu na lokaciji Željina stijena. Otvorena je cijele godine, a tečajevi traju u periodu od rujna do svibnja. Organiziramo tečajeve sportskog penjanja, tradicionalnog penjanja, vođena penjanja te obiteljske dane. Bilo da se niste nikad prije penjali ili biste željeli izoštriti svoje vještine, otok Ugljan će sigurno oduševiti sve ljubitelji penjanja. Željina stijena je visoka 59 metara u najvišoj točki, postoji više od 30 postavljenih ruta sa single i multi pitovima. Za one koji se penju na velike stijene, Željina stijena će pružiti lokaciju za trening u razdoblju kada je većina stijena zatvorena za uspon.Otok Ugljan ima blagu mediteransku klimu zbog položaja i geografskih obilježja ima najviše sunčanih dana u zadarskoj regiji. Jesen, zima i proljeće su savršena razdoblja za penjanje na otoku Ugljanu zbog blagih temperatura i ne previše kišnih dana.Program škole penjanja ima naglasak na sigurnost i zabavu, želimo vam pružiti visoku razinu komfora i povjerenja. Voditelj na programu su iskusni penjači članovi PD Paklenica, koji imaju bogato iskustvo na mnogim hrvatskim i europskim stijenama.Naš cilj je da se osjećate spremni za nastavak vašeg penjačkog hobija nakon što ste završili tečaj s nama. Penjanje može biti opasno, ali je također sigurno i zabavno s pravim pripremama i treningom.

Departure:
Preko
Duration:
1h
Biciklistička tura

Otok Pašman i Ugljan su omiljene lokacije za mnoge biciklističke profesionalce i amatere već više od desetljeća. Nijedno drugo mjesto u zadarskoj regiji ne nudi ovu nevjerojatnu mješavinu mirnih i različitih biciklističkih staza, blage klime, prekrasnog krajolika, dobre hrane i puno kulture.Naša biciklijada po otocima prolazi slikovitim cestama koje smo kombinirali tako da doživite ljepote otoka. Na pola puta ove ture posjetit ćemo stoljetne masline , te imati ručak u masliniku. Ništa nije tako ukusno kao što je ručak u prirodi među maslinama.Također, posjetit ćemo Sveti Mihovil (Venecijanska Tvrđava iz 13. stoljeća). Na izletu ćete uživati u cestovnom i off road biciklizmu kroz srednje zahtjevne dionice s nekoliko različitih opcija. Sigurno će vas zadiviti ljepota pogleda, hrana, povijest, kultura i gostoljubivost.

Departure:
Preko
Duration:
7h
Kupanje u tirkizno plavom moru

Galešnjak je mali srcoliki otok koji se nalazi u Pašmanskom kanalu između Turnja i otoka Pašmana. Zbog njegovog  srcolikog izgleda je poznat i kao Otok Ljubavi. Postao je svjetska senzacija kada je uočen na Google earth aplikaciji.Otok ima najpravilniji srcoliki oblik na svijetu. Kako nije naseljen, prikladan je za parove koji žele provesti vrijeme u privatnosti otoka. Ako si istinski ljubitelj tradicije i prirode stigao si na pravo mjesto.Za goste organiziramo izlet tradicionalnim ribarskim brodom kojim se plovi oko Galešnjaka, otoka Ljubavi. Izlet uključuje jedrenje prema Galešnjaku ako ima vjetra, plivanje i ronjenje u uvali.

Departure:
Barotul
Duration:
5h
Pronađi plažu iz svojih snova

Otok Ugljan ima bogatu turističku ponudu, lijepe pješčane i stjenovite plaže u prekrasnim uvalama.Pronađite svoju plažu ploveći uz obalu otoka.Mnoge od divljih plaža i uvala su skrivene te su dostupne jedino brodom. 

Departure:
Preko, Zadar
Duration:
4h
Najpoznatiji hrvatski park prirode

U blizini zadarske regije u srcu Like nalazi se biser i ponos Hrvatske prirodne ljepote Nacionalni park Plitvička jezera.Pješačenje, planinarenje, vožnja električnim brodom i vlakom, fotografiranje, vožnja biciklom, skijanje, veslanje, bogata kulturna baština i turistička ponuda najvećeg i najstarijeg hrvatskog nacionalnog Parka - Plitvička jezera. Najistaknutiji i najposjećeniji među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj, uvrštena u Popis svjetske baštine (UNESCO) i to još 1979. godine, među prvima u svijetu. Još u davnoj prošlosti skupljeno je mnogo spoznaja o prirodnim vrijednostima Nacionalnog parka Plitvička jezera, koje nisu “samo” sedrotvorni slapovi i svjetski poznatih šesnaest kaskadnih jezera. 

Departure:
Zadar
Duration:
10h
Privatni izlet brodom u Kornate

Izlet u Nacionalni park Kornati je najpopularnija turistička destinacija na ovom području. Rezervacijom privatnog izleta možeš doživjeti raj na zemlji ...

Departure:
Preko
Duration:
10h
Labirint mora i kamena

U središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, na sutoku šibenskih i zadarskih otoka, smjestila se jedna zasebna i po mnogočemu posebna skupina otoka nazvana Kornati.
Zbog izuzetnih krajobraznih ljepota, zanimljive geomorfologije, velike razvedenosti obalne crte i naročito bogatih biocenoza morskog ekosustava, 1980. godine veći dio Kornatskog akvatorija proglašen je nacionalnim parkom. Danas NP "Kornati" zauzima površinu od oko 220 km2 i uključuje ukupno 89 otoka, otočića i hridi s približno 238 km obalne crte.

Departure:
Kukljica, Preko, Tkon, Ugljan, Zadar
Duration:
8h
čudo prirode...

Blizu prekrasnog starog grada Šibenika, potoji pravo čudo prirode, Nacionalni park Slapovi Krke. 

Departure:
Zadar
Duration:
10 sati
Trekking tura

Izlet za sve koji vole pješačenje i prirodu…

Departure:
Preko
Duration:
4-4,5 sati